Exposicions i més

2 exposicions disponibles

2 exposicions disponibles aquests dies a Cornellà de Llobregat.

El Museu Palau Mercader i la Biblioteca Marta Mata tenen exposicions interessants disponibles aquests dies. I, properament, el Castell també presentarà una mostra relacionada amb dones inventores i desconegudes.

El primer trimestre d’aquest 2024 ha començat carregat de propostes culturals. Recentment, s’ha inaugurat una de les exposicions més destacades de la temporada, que està relacionada amb els invents que s’han creat a Catalunya i que ha estat produïda pel Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Aquesta mostra estarà situada al Museu Palau Mercader fins al 28 d’abril. I, paral·lelament, també s’ha inaugurat un recull de quadres de l’artista Maite Soldevila centrats en la natura i en la bellesa que s’hi amaga. Aquesta està disponible a la Biblioteca Marta Mata i es podrà visitar fins al 9 de març.

Nova expo al Mueu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat.

En el Museu Palau Mercader, amb 30 aportacions científiques i tècniques que s’han creat en terres catalanes. Es podrà visitar fins al 28 d’abril.

Es tracta d’una exposició produïda pel Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNATEC), que es podrà visitar fins al diumenge 28 d’abril. La mostra presenta 30 aportacions científiques i tècniques universals que han tingut el seu origen en terres catalanes. D’aquesta manera, els visitants coneixeran quins invents han estat creats per catalans. I si voleu saber quins invents han estat creats per catalanes, el 7 de febrer s’inaugura una exposició titulada ‘(In) visibles i (o)cultes’, disponible al Castell fins al 24 de març, per donar veu a 24 dones que no van rebre el reconeixement científic pels seus descobriments. Aquesta exposició ha estat produïda pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona i per l’Ajuntament de Cornellà.

Exposició de Maite Soldevila a la biblioteca Marta Mata de Cornellà de Llobregat.

La nova exposició de la biblioteca Marta Mata és obra de l’artista Maite Soldevila. S’inaugura el dilluns 29 de gener, a les 19 h. Es podrà visitar fins al 9 de març.

Es tracta d’una petita mostra dels quadres de l’artista Maite Soldevila, coneguda per la seva creativitat i pel seu amor per la natura. Els seus quadres són, majoritàriament, anilines i acrílics sobre paper. Acostumen a ser sèries de la mateixa temàtica de colors neutres, ideals per decorar la llar. Les seves obres estan carregades d’inclinacions vegetals, barrejades de diferents estats d’ànims, fusió de colors i estudi de la natura. De fet, veure les seves obres suposa endinsar-se en el seu imaginari, amb una particular forma de lloar els aspectes més quotidians de la natura.

Deixa un comentari