Activitats familiars

5 activitats de Nadal

Activitats de Nadal a Cornellà de Llobregat, en família

Aquesta setmana, l’Agenda de Nadal ens porta cinc activitats, totes elles gratuïtes. Les cinc propostes són molt variades, per gaudir grans i petits, repartides per tota la ciutat. Algunes d’aquestes activitats formen part del calendari d’advent local que us vam proposar a inicis de desembre.

La primera d’aquesta llista és organitzada per la Biblioteca Marta Mata. Es tracta d’una sessió de contacontes per als més petits, prevista pel dimecres 20 de desembre, a partir de les 17.30 h. D’aquesta manera, amb la narrativa de la Gisela Llimona, els infants començaran a gaudir del primer dia de les seves vacances de Nadal (el 20 de desembre finalitza el primer trimestre del curs escolar).

Si divendres 22 no teniu la sort d’haver guanyat la Grossa de Nadal, podeu fer més amè el dia amb la cantada de nadales del Club social Espai3, que es farà al Castell, de 16.30 a 17.15 h. I, una mica més tard, pels carrers de la ciutat, gaudireu de la cercavila nadalenca de l’Associació Musical Sagrada Família. Des de les 18.30 i fins a les 21 h, estaran tocant per la ciutat. El recorregut és una sorpresa, només podem avisar del seu tret de sortida, que serà el carrer dels Almogàvers.

I ja dissabte 23, les dues propostes finals: el concert de Nadal de la Cornellà Band i el concert dels Pastorets, a la Sala Ramon Romagosa!

L’orquestra de la Societat Coral La Unió (la Cornellà Band), actuarà a les 12 h, en el carrer de la Miranda, davant del Celler de la Consol. Una manera extraordinària de celebrar que, ara sí, ja ha arribat Nadal i compartir aquesta alegria i la il·lusió dels més joves entre el veïnat.

I unes hores més tard, a les 18 h, la Sala Ramon Romagosa acollirà el concert més tradicional d’aquestes festes. Els Pastorets de Cornellà interpretaran ‘I Déu es va fer home…’ de Ramon Romagosa i Coll. És una activitat organitzada pel Patronat Cultural i Recreatiu.

A més, el diumenge 24, hi ha una darrera activitat que és la primera vegada que s’organitza. Es tracta d’un mercat d’artesania, especial de Nadal.

Deixa un comentari