Activitats familiars

Temps d’agrair i de valorar

Bon Nadal i feliç 2024, a Cornellà de Llobregat.

L’equip del Què Fer a Cornellà us desitja unes bones festes i un 2024 molt feliç!

Cornellà és una ciutat que acostuma a gaudir de les seves festes locals, ja sigui pel Corpus, pel Festival Internacional de Pallassos, en les múltiples propostes que s’organitzen els caps de setmana durant tot l’any o, evidentment, també per Nadal!

Aquest any, la ciutat sembla plenament recuperada de la crisi sanitària de 2020 i les activitats més tradicionals que es van reubicar per reduir aforaments tornen a les seves ubicacions habituals per tornar a celebrar de la manera de sempre. Ens referim al Campament Oriental, que torna al parc de Can Mercader, i al Saló Infantil, que torna a la Fira de Cornellà.

Però més enllà d’això, la ciutat té una alegria especial aquest any. Els carrers estan igualment il·luminats, però sembla que les llums tinguin més intensitat. Totes les propostes festives s’han omplert gràcies al vostre suport: l’1 de desembre, durant la festa de l’encesa dels llums, la plaça de Catalunya estava de gom a gom; l’endemà, al Sant Ildephon’s Xmas Festival, el carrer de l’Avellaner es va omplir de famílies desitjant que arribés Nadal i, durant la Fira de Santa Llúcia, els paradistes van sortir satisfets amb la resposta de la gent.

I per què? Perquè tenim ganes de gaudir i de compartir, de recuperar el temps perdut. Tenim ganes de reunir-nos amb la família, de viure moments únics amb els amics… Tenim moltes ganes de gaudir d’aquest camí que és la vida. Sabem que les coses es poden posar molt grises, però ara, de moment, xiulem dels colors d’aquest Nadal!

L’Agenda de Nadal està carregada de propostes i nosaltres, des del Què Fer, us informem d’aquestes activitats. Des d’aquí, només us podem donar les gràcies pel vostre suport, per llegir-nos i compartir els nostres articles, però també us fem un recordatori.

Aquest Nadal és únic, no tornarà a repetir-se. No sabem què passarà el proper , per tant, gaudiu, gaudiu molt, i dieu “t’estimo” a totes aquelles persones especials que fan més bonica la vostra vida. Perquè això és Nadal: temps d’agrair i de valorar.

Us desitgem un Nadal molt feliç, carregat d’amor i de sentiments que us omplin el cor…

Deixa un comentari