Conferències Petites

5 propostes per formar-te aquesta tardor a la ciutat

Setembre ja ha començat i amb ell, el curs escolar. Més enllà de la formació reglada, per a moltes persones, setembre és el veritable inici d’any i, per tant, el moment per concretar propòsits nous. La formació d’idiomes, rebre classes de ball o aprendre a pintar són alguns dels més habituals. A continuació us presentem 5 propostes formatives que es poden desenvolupar a la ciutat i AMB PREUS MOLT ACCESSIBLES o, fins i tot, gratuïtament:

 

1. ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES

L’EOI Cornellà és un centre públic d’ensenyament que consta d’una certificació oficial d’idiomes. Actualment, ofereix cursos ordinaris d’anglès, de francès i d’alemany, en modalitat presencial o semipresencial. També disposa de cursos especials d’introducció o de perfeccionament d’anglès, de francès, d’alemany i de japonès.

Adreça: c. d’Ignasi Iglesias, 7
93 377 81 77
info@eoicornella.cat

 

2.UNED SÈNIOR CORNELLÀ

La Universitat de la Gent Gran està adreçada a les persones majors de 50 anys que volen ampliar els seus coneixements. L’oferta de cursos és variada i disposa de l’homologació de la Universitat Nacional d’Estudis a Distància (UNED).

c. de Mossèn Andreu, 15
93 376 70 11
info@cornella.uned.es

 

3.ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA ROSER CABANES

Aquesta escola de música ha estat traslladada recentment al sector de Can Bagaria i disposa d’un espai més ampli per donar resposta a l’augment de la demanda musical de la ciutat.

Ctra. d’Esplugues, 173
93 376 32 11
emusica@aj-cornella.cat

 

 

 

4.CURSOS DE CATALÀ

El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà imparteix classes de català de diferents nivells homologats pel Consorci per a la Normalització Lingüística de Catalunya. L’oferta del centre local d’aquest setembre és de 16 cursos, 14 presencials i dos, virtuals o en línia.

c. dels Almogàvers, s/n (edifici Roger de Llúria)
93 475 07 86
cornella@cpnl.cat

5.L’OFERTA DELS CENTRES CÍVICS

Cornellà compta amb tres centres cívics: el de la Gavarra, el de Sant Ildefons i el del Parc Esportiu Llobregat. Aquests equipaments ofereixen cursos trimestrals de temàtiques diverses i a preus molt reduïts.

 

Deixa un comentari