Esports i aire lliure

Agafa la bici aquest diumenge i participa a la BaixCicletada’22!

La setmana passada ja vàrem explicar que Cornellà està immersa en la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat. Doncs bé, dins d’aquesta celebració, aquest diumenge 25 de setembre, arriba la Baixcicletada, un recorregut en bici des de diferents punts del Baix Llobregat que té el punt de trobada al parc de Torreblanca.

Durant els dos anys de pandèmia, aquest recorregut en bici es va haver de readaptar a les normatives antiCovid en vigor en cada moment i és per aquesta raó que aquest any, la seva celebració és més especial. La trobada de ciclistes arriba a la seva dinovena edició amb una alta partició de mitjana. És un recorregut d’intensitat moderada, apta per desenvolupar amb família. Si teniu infants, es recomana que hi participin majors de 8 anys.

 

El punt de sortida des del nostre municipi és la plaça d’Europa (Sant Ildefons), a partir de les 11.05 h. Des d’allà, hi ha aproximadament 8 quilòmetres de recorregut fins al parc de Sant Joan Despí, on es portarà a terme una festa amb activitats, animació i avituallament. A més, se sortejaran bicicletes entre els participants.

En el cas de Cornellà, l’entitat Esport Ciclista Cornellà és una de les participants, però hi ha moltes més procedents de L’Hospitalet, d’Esplugues, de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Boi, a més de Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

Les persones interessades a participar-hi, poden inscriure’s a través de https://labaixcicletada.wordpress.com

Deixa un comentari