Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Joan Pera enceta la temporada de tardor amb “Master Xof”, aquest diumenge, a L’Auditori

Per contrarestar els efectes d’aquesta ‘tardor negra’ que s’ha vaticinat en diferents sectors de la nostra societat, arriba Joan Pera aquest diumenge 25 de setembre, a L’Auditori. El rei de la comèdia catalana presenta la seva darrera obra “Master Xof”, a partir de les 19 h. Encara hi ha entrades disponibles, que van dels 10 als 23 euros.

Les poden adquirir a través del lloc web: https://auditoricornella.koobin.com/masterxof

 

 

L’OBRA

Joan Pera es fica, en aquesta ocasió, en el paper del cap de cuina i propietari del restaurant La Perdiueta Eixerida, que viu un moment decisiu de la seva vida: l’obliguen a jubilar-se. La seva família vol vendre el negoci i tancar-lo per sempre, fet que envia al xef a una jubilació forçosa. Emprenyat i decebut, el cuiner es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma. Però la vetllada es complicarà, encara més, per dos comensals misteriosos que el trauran de polleguera…

 

Fitxa tècnica

Autor: Joan Pera

Direcció: Enric Llort

Assessor còmic: David Olivares

Repartiment:  Joan Pera

 

BIOGRAFIA DE JOAN PERA:

[extret de Viquipèdia] Joan Pera (Mataró, Maresme, 27 de setembre de 1948) és un actor català de cinema i teatre. També treballa com a director i actor de doblatge i és especialment conegut per posar-li veu a l’estatunidenc Woody Allen. Ha treballat tota la seva vida per a l’espectacle, gran part d’ella per al teatre, gairebé sempre dintre del gènere de la comèdia. Entre els seus èxits, destaca el paper de nebot de Joan Capri a la sèrie d’humor “Doctor Caparrós”, medicina general, i la seva interpretació a la comèdia de Neil Simon “L’estranya parella”, amb l’actor andalús Paco Morán.

 

Deixa un comentari