Activitats familiars L’hora del conte Lectura Petites

Arrenquen les activitats culturals a les cinc biblioteques de la ciutat

Sessions de cinema, tallers, clubs de lectura, exposicions, hores del conte, dissabtes familiars… la xarxa de biblioteques de Cornellà ofereix una extensa programació d’activitats vinculades a la lectura i la cultura. L’entrada en servei aquest estiu de les biblioteques Clara Campoamor i Teresa Pàmies han augmentat les propostes, pensades perquè tothom trobi espais i opcions que s’ajustin als seus interessos.

Dissabtes familiars

Per al públic infantil l’oferta sempre está plena de sorpreses, aquest dissabte 17 de setembre a les 11h es podrà gaudir de la proposta ‘textures: contes d’experiència’, a la biblioteca Central a càrrec de Elisabeth Ulibarri
Públic: Públic familiar amb nadons de 6 a 36 mesos
Participació: Inscripcions prèvies a partir del 15 d’agost per telèfon a travès del formulari.

Sales 24 hores a les biblioteques Clara Campoamor i Teresa Pàmies

Amb l’obertura d’aquests espais es posen en marxa unes sales d’estudi per quan el servei bibliotecari estigui tancat. Mentre les biblioteques estiguin obertes les sales faran les seves funcions habituals com a espais polivalents de l’equipament.

Aquestes sales disposen de connexió wi-fi i endolls per als dispositius portàtils. La sala d’estudi de Clara Campoamor té una capacitat per a 36 persones; i la de Teresa Pàmies per a 32.

Per accedir a les sales, heu de tenir instal·lada l’aplicació mòbil M7 Citizen Security (disponible per a Android i Apple) al vostre dispositiu personal i generar-vos un perfil d’usuari. Abans de poder entrar a les sales d’estudi heu de validar-vos en els taulells informatius de qualsevol de les biblioteques. Un cop validats podreu accedir a les aules d’estudi mitjançant un codi QR d’un sol ús generat per aquesta aplicació.

Excepcionalment, i com a punt de partida per valorar i avaluar a curt termini aquest servei, només podran accedir a les sales 24 hores els ciutadans de Cornellà de Llobregat.

Deixa un comentari