Activitats familiars

6 idees per embolicar els teus regals

Aquesta setmana ja arriba Nadal i, segurament, en aquests moments hi haurà moltes persones que estaran fent d’elfos, comprant i embolicant regals. Nosaltres, en aquesta notícia, us donem tips per decorar, de la manera més atractiva possible, aquests paquets.

  1. Busca un paper que sigui nadalenc i bonic. A les papereries de Cornellà trobareu una àmplia oferta de paper per embolicar regals. En funció de la persona que rebrà el present, podeu decidir si el voleu més o menys ornamentat, amb motius més o menys infantils.
  2. Fes que cada persona tingui paquets de la mateixa gamma cromàtica. Si has de fer més d’un regal a una persona, queda més bonic posar els regals d’un mateix estil o color a sota de l’arbre.
  3. Embolicar és també una experiència. Hem de començar a pensar que tot el procés de Nadal és una experiència única. Des del moment que sortim a comprar el nostre obsequi, fins al moment quan el lliurem, passant pel procés d’embolicar-lo. Posa’t música que t’agradi, prepara’t un cafè, una infusió o una xocolata calenta i gaudeix d’aquest moment. Fes-ho amb il·lusió i pensant en la cara que posarà la persona quan rebi el teu regal… En aquest moment, començaràs a notar la màgia de Nadal.
  4. Crea elements nadalencs amb els paquets. Ara està molt de moda dibuixar rens, pares noels o ninots de neu. Si vols optar per aquest tipus d’embolcalls, podeu triar un paper d’un únic color i a través de cartolines, començar a fer les formes. Aquí us deixem un enllaç de Yotube per inspirar-vos.

5. Posa un element natural. Què n’hi ha més nadalenc que una branqueta d’avet? Segur que a casa ens tens d’alguna corona o, fins i tot, del teu arbre. Pots tallar un troçet i aprofitar per donar-li aquest estil més vegetal al teu present.

6. Una llaminadura també endolceix qualsevol regal. I sempre és un a més a més afegir un caramel, un bombó o un bastó de caramel.

 

 

 

Deixa un comentari