Festival i fires

Aprofiteu els darrers dies de la Fira Infantil de Nadal!

La 29a edició de la Fira Infantil de Nadal finalitza aquest dissabte 31 de desembre. Serà llavors quan les instal·lacions del Parc Esportiu Llobregat (PELL) deixaran d’acollir aquest saló infantil que contempla diferents activitats per a infants de 3 a 12 anys. Per tant, aprofiteu aquests darrers dies per gaudir dels castells inflables, tallers, atraccions firals, karaoke…

Creativitat i diversió a dojo

L’espai firal compta amb diferents racons o itineraris distribuïts entre el pavelló poliesportiu del PELL i el hall de l’equipament. En la pista del pavelló, els infants trobaran tota la zona de castells inflables, llit elàstic, un circuit d’habilitats organitzat per la Guàrdia Urbana i tallers de manualitats. Entre aquests últims, destaquem el taller de construccions Lego, un taller de confecció de polseres i el taller de maquillatge que, edició rere edició, és tan aclamat pels ‘peques’. En les marquesines superiors els visitants podran saltar i gaudir de més inflables i del també, molt aclamat, Karaoke. Afegir l’espai dedicat al Toc Toc Jocs on els nens i nenes poden jugar amb un munt de propostes fetes totes amb portes i materials de fusta reciclada.

La part lateral, en el hall, s’ha reservat pels més menuts amb una ludoteca d’uns 50 metres quadrats i la possibilitat de divertir-se en l’espai Cornellà en miniatura, un àrea infantil que permet el joc i el passeig gaudint de reproduccions en miniatura d’edificis i llocs emblemàtics de Cornellà com una reproducció de la piràmide de Fira de Cornellà, l’Església Santa Maria o la coneguda Torre de la Miranda entre molts altres.

La  Fira Infantil de Nadal és un dels esdeveniments més esperats i ofereix la millor alternativa lúdica i educativa pels més petits durant les seves vacances nadalenques. Es tracta d’una de les fires més veteranes que torna carregada de noves il·lusions, diversions i sorpreses.

L’oferta de la Fira Infantil està adreçada a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys i només ells paguen entrades, quedant l’accés gratuït pels adults que els acompanyin o pels infants menors de 3 anys. Aquests poden entrar al saló, tot i que no trobaran gaires activitats adequats a la seva edat. 

Recordeu:

Dies oberts al públic: Del 22 al 31 de desembre 2022

25 i 26 de desembre tancat

Horari: d’11h a 20h, excepte 24 i 31 de desembre d’11h a 18h

Deixa un comentari