Activitats familiars

Cornellà es prepara per rebre la visita dels Reis Mags

Els infants de tot el món estan contant els dies perquè arribin Ses Majestats els Reis d’Orient! I la veritat és que el compte enrere ja ha començat… A Cornellà, els patges i l’equip de l’Ajuntament ja treballen per preparar la seva arribada i gaudir de la nit més màgica de tot l’any. Aquest 2023, Melcior, Gaspar i Baltasar apareixeran d’una manera encara desconeguda, però ja sabem l’emplaçament: serà a l’avinguda de la Fama (al costat de la Fira de Cornellà), a les 18 h, del 5 de gener. I, com és habitual, s’està preparant un espectacle d’arribada perquè la seva benvinguda sigui espectacular.

Tot i que encara se’n saben pocs detalls, el Mag Maginet explica a tots els nens i les nenes que el visiten al Campament Oriental què caldrà fer per ajudar els Reis Mags a arribar a Cornellà i, com és evident, una d’aquestes demandes serà dur l’element màgic. Un element que, aquest any, està vinculat a la música, tal com explica al conte de la Nit de Reis “La nena de l’anorac vermell”. A les 18 h, tota la ciutat s’aturarà a l’espera de veure les corones dels tres reis i després de l’espectacle de benvinguda i ja amb els Reis a Cornellà, començarà la cavalcada.

Enguany, la comitiva reial ha crescut perquè s’han sumat carrosses noves. D’aquesta manera, tindrem els carruatges del Mag Maginet, de la Fada Ondina i dels tres reis d’Orient, a més de la carrossa de la música i dels regals i a aquestes, s’hi sumaran cinc més, arribant a 12, totes amb música i efectes. I és que aquest 2023, s’estrenarà la Carrossa dels Xumets i també dues peces musicals que han creat Òscar Larios i Carles Gutiérrez.

Aquí trobareu el recorregut de la Cavalcada.

 

Deixa un comentari