Activitats familiars

Porta el teu element màgic a l’arribada dels Reis!

El Campament Oriental obrirà les seves portes aquest dimecres i fins al 4 de gener, a excepció del 31 de desembre, que romandrà tancat. Les entrades gratuïtes per accedir al recinte de la Fira de Cornellà, que és on està situat el Campament des de 2020, s’han pogut sol·licitar a través del web www.entradescornella.cat. Els primers a tenir accés al Campament varen ser els infants empadronats a Cornellà i des del 24 de desembre, van poder demanar les entrades la resta de persones. I ara, és el moment de preparar-se per conèixer la decoració de l’edició d’aquest any i, el més important, veure en persona en Mag Maginet i els seus ajudants.

Visitar el Campament Oriental és una de les cites obligades per a tots els cornellanencs i les cornellanenques. Aquest 2023, aquest espai es torna a situar a la Fira de Cornellà del 28 al 30 de desembre i de l’1 al 4 de gener. L’espai interior del palau firal es converteix, amb la màgia del Mag Maginet i l’ajuda de tots els seus col·laboradors i voluntaris, en un espai d’il·lusions i ple de color on els nens i les nenes de Cornellà poden trobar el Maginet que els explicarà alguns secrets de l’arribada dels Reis d’Orient d’aquest 2022, a més de jocs i de rebre l’element màgic. Però què passa si algun nen o nena s’ha quedat sense visitar el Campament Oriental i, per tant, no ha rebut l’element màgic. Cap problema! Aquí detallem què fer?

Seguint amb la història del conte de la Nit de Reis d’aquest any, la música és el fil conductor de l’arribada de Ses Majestats a Cornellà aquest any. I l’element màgic d’aquest any és UNA FLAUTA. Si heu anat al Campament, us hauran donat aquest instrument, acompanyat d’unes notes que caldrà tocar el mateix 5 de gener, a les 18 h, per ajudar Ses Majestats a arribar a la nostra ciutat. Per tant, només cal portar una flauta a l’arribada del Melcior, Gaspar i Baltasar i tocar aquestes notes que us adjuntem a continuació!

Deixa un comentari