Esports i aire lliure

8 propostes de cap de setmana per gaudir en família i sense sortir de Cornellà!

Aquests dies que moltes famílies estan decorant les seves llars amb els arbres i les figures pròpies de Nadal, també és un moment per compartir, pensar i gaudir de la família i a Cornellà hi ha diferents alternatives per gaudir de dissabte i de diumenge de manera tranquil·la i envoltats de natura. A continuació, t’oferim diferents alternatives:

1. Jugar als parcs de la ciutat i participar a les Jugatequesambientals

Són espais on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs metropolitans, a més d’altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

Les Jugatecambientals també disposen d’un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d’informació sobre el parc i el municipi on s’ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

En el conjunt de la zona metropolitana, hi participen moltes localitats i en el cas de Cornellà, tenim dos espais que, setmanalment, ofereixen activitats els diumenges, al matí. Són el parc de Can Mercader i el del Canal de la Infanta.

 

2.El mercat de pagès

Mercat de PagèsEl Mercat de Pagès és un espai de trobada entre els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat i els consumidors, que ofereix la possibilitat de comprar directament a pagès fruites i hortalisses de proximitat. Respon a la voluntat de promoure una agricultura local i de temporada, justa social i ambientalment, i un consum responsable.

Es porta a terme tots els diumenges de 9.00 a 14.00 h al Parc de Can Mercader.

 

3.Passejar per la ciutat i veure els llums de Nadal

 

4. Prendre un vermut o unes tapes en els diferents bars i restaurants de la ciutat

 

5.Passejar en bici pels parcs i per als carrers

 

6.Participar en les activitats dels “caps de setmana sense cotxes”

 

7.Visitar el riu Llobregat al seu pas per la ciutat

 

8.Gaudir de les propostes culturals del municipi

Deixa un comentari