Activitats familiars

Passeja per la ciutat i deixa’t il·luminar amb les figures de Nadal!

La temporada de Nadal ja ha començat a la ciutat, des que aquest dissabte s’encenguessin els llums per tota la ciutat. Llavors, Cornellà va viure una gran festa, on grans i petits es van deixar envair per la màgia pròpia d’aquestes dates. Aquí us deixem un recull de les fotografies de la festa que donava el tret de sortida a Nadal a la nostra ciutat:

I ara, un cop encesos els llums, és el moment de passejar per la ciutat per conèixer les figures lluminoses, deixar les cartes als Reis Mags a les bústies del Mag Maginet o fer-se una fotografia amb el nostre estimat mag. Aquest any, la ciutat compta amb 15 elements de llum, als quals se sumen les 16 bústies  vermelles del Mag Maginet i els 9 Maginets il·luminats, gràcies a la col·laboració del comerç local, que un any més organitza la campanya de Nadal.

Així doncs, podreu trobar per la ciutat:

1/Cinc boles vermelles. Carrer Joan Arús, plaça de la Sardana, plaça de Can Suris, carrer Avellaner i sota el viaducte de Renfe

2/Dues boles nadalenques. Carrer Frederic Soler (cantonada Av. República Argentina) i carrer Montserrat Roig.

3/Ren amb trineu. Plaça Extremadura

4/Trineu. Davant la biblioteca Teresa Pàmies

5/Dos rens. Plaça Josep Tarradellas

6/Avet cònic de 9,20 metres. Plaça Lluís Companys

7/Ós mag. Plaça Pallars

8/Avet Nordik de 8 m amb boles de colors. Can Vallhonrat

9/Avet de 12 metres i carpa de circ. Plaça de Catalunya

 *Com a mesura d’estalvi energètic, l’hora d’apagada dels llums de Nadal serà, en general, una hora abans de l’habitual en els darrers anys: a les 23.00 hores, o bé a les 2.00 de la matinada en vigílies i dates assenyalades.

 

L’Ajuntament de Cornellà i  l’associació Cornellà Compra a Casa són els responsables d’aquesta il·luminació i de les activitats dinamitzades que es porten a terme a la ciutat durant tota la temporada de compres nadalenques. L’objectiu és evident: a banda de crear un ambient festiu al carrer, volen fomentar les compres a la localitat, afavorint el comerç de proximitat.

Deixa un comentari