Conferències

Fins al 12 de febrer estan disponibles les aules d’estudi temporals

El mes de desembre no només significa Nadal, per als estudiants és sinònim d’exàmens de final de trimestre i acostuma a ser una època de molts nervis i de molta feina per als alumnes. Per facilitar la seva concentració, Cornellà disposa de diferents aules d’estudi i aquest any, arriben amb una novetat: les sales d’estudi de les dues noves biblioteques.

Cornellà té dos tipus d’aules d’estudi: les que estan obertes durant tot l’any i les que s’habiliten només per al període d’exàmens. Les aules obertes permanentment les trobareu al:

  • Citilab
  • La Biblioteca Teresa Pàmies
  • La Biblioteca Clara Campoamor

Aquestes aules estan obertes les 24 hores del dia durant els 7 dies de la setmana. Durant l’horari de funcionament d’aquests equipaments culturals, l’accés és obert, però a partir del tancament dels edificis, cal accedir a través dels codis QR que genera l’aplicació de Seguretat Ciutadana. A més, en el cas del Citilab, cal tenir el carnet de Citilaber i fer reserva prèvia.

Pel que fa a les aules que s’habiliten durant les temporades d’estudis, aquestes estaran disponibles des del dissabte 3 de desembre fins al diumenge 12 de febrer de 2023 (excepte els dies festius de Nadal). Aquestes estan situades a:

  • Centre Cultural Joan N. García-Nieto (a la tercera planta)
  • Biblioteca Marta Mata
  • Biblioteca Sant Ildefons

Per a més informació, podeu contactar amb l’Oficina Jove de Cornellà.

Deixa un comentari