Arts escèniques Música Teatre i arts Teatre i dansa

Gaudeix dels espectacles de Nadal de la recta final del Cornellà Escènica de tardor

La temporada de tardor del Cornellà Escènica està finalitzant i gran part de les darreres propostes estan relacionades amb Nadal, per tant, aquest és un bon moment per comprar les teves entrades anticipades i gaudir de la cultura local, de manera més econòmica.

A continuació, presentem les properes propostes més destacades:

 “ORBITAL” (activitat familiar)

És una història senzilla que encaixa amb un vídeo de gran format i s’hi barreja amb el gest, els titelles, els objectes i la dansa. Es porta a terme diumenge 11 de desembre, a la Sala Ramon Romagosa, a partir de les 12 h. L’entrada costa 5,40 euros.

“LES ARRELS” (teatre)

Els guanyadors del Concurs de Teatre Amateur de Cornellà d’aquest any representa la seva obra, també diumenge 11 de desembre, a les 19 h, a L’Auditori de Cornellà. El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros.

“ITZIAR CASTRO, CON EL CORAZÓN POR DELANTE” (teatre)

Aquesta proposta és un viatge emocional d’amor i de desamor a través de la poesia, la música, les imatges projectades i el teatre. La Sala Ramon Romagosa acull aquesta cita cultural, a partir de les 21 h del dissabte 17 de desembre. L’entrada costa 10,75 euros.

“SOPA DE PEDRES” (activitat familiar)

És la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com el cel s’omple d’avions de guerra. Serà el diumenge 18 de desembre, a l’Auditori de Sant Ildefons, a partir de les 12 h, i el preu de l’entrada és de 5,40 euros.

“VALSOS I DANSES AMB L’ORQUESTRA SIMFÒNICA DE SANT CUGAT” (activitat familiar)

És el gran concert de Nadal que cada any ofereix L’Auditori de Cornellà. És una magnífica cita per gaudir en família de la música més nadalenca i tradicional. Està previst per al diumenge 18 de desembre, a les 18 h. El preu anticipat és de 23 euros.

A més, també hi ha espectacles gratuïts que podeu consultar aquí.

Deixa un comentari