Activitats familiars Esports i aire lliure

Activitats per cuidar l’entorn del riu Llobregat

Activitats per cuidar l’entorn del riu Llobregat

La primavera és un moment ideal per gaudir de l’entorn natural. I amb més raó desenvolupant-hi activitats que, a més del lleure, ens aporten consciència i participació per tal de respectar-lo, protegir-lo i comprendre la seva importància per al nostre benestar i equilibri territorial. Aquesta setmana l’Ajuntament de Cornellà ha organitzat dues d’aquestes activitats a l’entorn del riu Llobregat.

Let’s clean up! és una acció per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. Es realitza de manera comuna a diversos països d’Europa, i a Cornellà s’ha convocat per al dissabte 8 de maig, de 10.00 a 12.00 hores. El punt de trobada és l’inici de la passarel·la d’accés al riu, al carrer Verge de Montserrat.

Les inscripcions són gratuïtes, però limitades, d’acord amb la situació actual. Si hi esteu interessats, us podeu inscriure a través d’aquest enllaç. Podreu participar en la millora del nostre entorn natural, recollint residus del marge del riu Llobregat i a passar un matí gaudint d’aquest espai proper a la ciutat. Aquí hi ha més informació sobre la jornada Let’s clean up!

Així mateix, per al mateix dissabte 8 de maig, de 10.30 a 12.30 hores, hi ha una visita al riu Llobregat dins de la programació habitual que realitza també el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Cornellà. En aquesta ocasió, els participants podran prendre en l’activitat de revisió de les caixes niu que hi ha instal·lades a l’entorn del riu, per detectar si han estat ocupades per ocells.

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç, fins al 7 de maig, encara que les places són limitades. Hi poden assistir persones de totes les edats i té una durada de dues hores aproximadament. Caldrà portar mascareta i mantenir la distància entre els participants.

Deixa un comentari