Activitats familiars Exposicions i més

Àlex Raventós presenta l’exposició ‘Retrats i paisatges de Sant Ildefons’

Divendres, 7 d’octubre, es al Centre Cívic de Cornellà la mostra  “Retrats i paisatges de Sant Ildefons’ creada per Alex Raventós, llicenciat en Belles Arts per la Facultat de Sant Jordi de Barcelona i profesor de Formació Professional. Una mostra que presenta també una part itinerant que es pot veure en diferents punts del barri.

Segons l’Alex Raventós: “el barri de Sant Ildefons em va impressionar de seguida. La seva fotogènia, la seva llum, els edificis, els veïns parlant tranquil·lament a les zones per als vianants, els vestits de les senyores…”

Des del principi de la seva estança va començar a fer fotos, esbossos, dibuixos i la mostra “De seguida, em van recordar a les obres dels pintors italians del principi de renaixement on apareixen personatges amb edificis al darrere amb perspectives impossibles. Volia reinterpretar-ho amb el paisatge d’aquest barri. El resultat són aquestes dues propostes d’exposicions.

La mostra itinerant es pot veure en 4 espais del barri de Sant Ildefons i està formada per cúbics que recreen imatges d’edificis i persones d’aquet barri cornellanenc. Està inspirada en els anys que Àlex Raventós va ser profesor d’arts gràfiques de l’institut Esteve Terradas de la ciutat.

Deixa un comentari