Esports i aire lliure

Aquest cap de setmana, activitats especials a l’avinguda de Sant Ildefons i a la carretera d’Esplugues

L’Ajuntament de Cornellà impulsa la recuperació dels carrers de la ciutat com a espai per a celebracions ciutadanes i populars amb diversos programes i activitats de caràcter cultural, esportiu o familiar.

Algunes d’aquestes activitats es desenvoluparan als carrers tallats amb motiu del programa “Cap de setmana sense cotxes”, que restringeix el trànsit en una vintena de carrers de la ciutat per aprofitar aquests espais a favor de l’oci dels vianants i com a mesura de pacificació del trànsit, que es vincula a l’estratègia municipal Cornellà Natura. Així mateix, s’integren en aquesta programació d’activitats als carrers altres celebracions específiques, com el calendari de pacificació de grans avingudes.

El Consistori busca pacificar la ciutat a través de la reurbanització de grans avingudes per donar prioritat als vianants, als espais de descans en la via públic i als grans jardins. L’objectiu és reduir la presència de vehicles i afavorir la cohesió social a través de diferents activitats al carrer.

DISSABTE 30 D’ABRIL

Aquest dissabte, a la carretera d’Esplugues i en horari de matí, es portarà a terme una exposició d’autobusos centenaris de TMB, un circuit de mobilitat, espectacles de mobilitat tradicionals i d’època, a més de tallers creatius, entre altres activitats.

DIUMENGE 1 DE MAIG

I el diumenge 1 de maig, es tallarà el trànsit d’un tram de l’avinguda de Sant Ildefons per commemorar el Dia de la Dansa amb les següents activitats:

Deixa un comentari