Festival i fires Música

Aquest dissabte, Can Mercader Festival amb concerts i moltes ganes de gresca!

El Can Mercader Festival s’organitza aquest dissabte, 9 de juliol, a partir de les 19 h, amb les actuacions de 9 bandes, amb dos escenaris diferents i, com sempre, entrada gratuïta.

El CMF és un dels festivals estiuencs més arrelats i volguts de Barcelona i té l’objectiu de crear un espai on grups locals puguin mostrar el seu talent musical amb un grup estrella d’àmbit nacional. Aquest any, el cap de llista és ANKOR i la resta dels grups que actuaran són: PLUTON, MARTIN TEMPLUM DOMINI, AERIAL BLACKED, EMBELISH, SIROLL, BORN IN EXILIÏ i DEKTA.

El CMF s’organitza des de 1998 per part de l’Ajuntament de Cornellà, però va ser el 2014 quan es va renovar, apostant per la música rock en totes les seves variants. Aquest canvi va agradar molt i va anar augmentant el seu èxit any rere any, arribant, el 2019, als 4.500 assistents.

El CMF 22 compta amb dos escenaris, fet que garanteix la mínima espera entre bandes. A més, aquest any, com a novetat, totes les bandes participants són creadores i interpretaran temes propis.

Com en les últimes edicions, hi haurà estands on les bandes participants disposaran de botiguetes per oferir el seu marxandatge al públic assistent, així com projectes solidaris i culturals. Així mateix, hi haurà un servei de barra amb preus populars.

Deixa un comentari