Arts escèniques Festival i fires Música resto Teatre i arts Teatre i dansa

Prop d’una trentena d’activitats musicals i culturals refrescaran la ciutat durant les NITS D’ESTIU de juliol

Tornen les “Nits d’Estiu” per omplir de ritme i música la ciutat

L’Ajuntament de Cornellà porta des de l’any 1997 promovent la programació cultural i d’oci  NITS D’ESTIU per a les nits  de juliol amb gran varietat d’activitats totalment gratuïtes que tenen com a escenari diversos espais de la ciutat. Enguany una vintena de grups i formacions musicals actuaran len el Castell de Cornellà i en Can Mercader oferint al tot un seguit de vetllades agradables de diferents estils i tendències. També continuaran les propostes de Cinema a la Fresca a la plaça de Catalunya i altres alternatives que engrescaran a grans a petits.

Música intimista i de petit format al Castell

El Castell és un dels escenaris simbòlics d’aquesta programació per acollir artistes i espectacles de petit format. Les propostes per aquest any començaran aquest dimecres, a partir de les 22h amb un concert del grup vocal Zetzània. Dijous, 7 de juliol, el cantautor Carles Gutierrez presenta el seu treball ‘Tot és ara’. Les Nits al Castell comptaran també amb la Cobla Mar i Cel que actuarà el divendres. L’artista Laura Farres, Carles Beltrán, River Omelet i un concert líric seran part del repertori que es podrà gaudir a aquest escenari.

Concerts  a Can Mercader

El divendres 8 de juliol s’iniciaran les activitats a Can Mercader a partir de les 21 hores amb l’actuació de Mono Azul com a grup teloner per donar pas a No me pises que llevo Chanclas amb cançons de pop rock amb molt d’humor. El Can Mercader Festival, serà altra dels programes que ompliran de rock el parc amb una nova edició d’aquest format que començarà a les 19h i s’allargarà fins a la mitjanit. Enguany, el parc també serà escenari d’una proposta de dansa de la mà de  la companyia Maduixa i la posada en escena de Migrare (22 de juliol, 22h).

D’altra banda, cicles de música i cultura comel Dansafolk estan vinculats al programa de ‘Nits d’Estiu 2022’ completant l’oferta d’oci nocturn a Cornellà.

Deixa un comentari