Arts escèniques Música Teatre i arts

Aquest dissabte, Maga en concert, a la sala Romagosa. Tens ja la teva entrada?

Serà dissabte, 10 de març, a partir de les 20h a la Sala Ramon Romagosa

Miguel Rivera i Javier Vega (després vindria César Díaz) fa ja vint anys van decidir posar  al seu grup el mateix nom que aquella dona “La Maga” a la que va donar vida Cortázar a Rayuela. Van debutar amb un disc blanc que els va col·locar en un lloc privilegiat de la escena de l’indie pop nacional. El grup reapareix amb la cançó: “Desde otro lugar” com a avançament del seu pròxim treball i ens volen fer partícips de la seva contundència rítmica, exquisidesa instrumental, melodies impecables i la tremenda emoció que desborden els seus temes.

Sensual i fràgil poesia quotidiana articulada en enèrgiques cançons.

Es presenta a Cornellà un dels grups més importants del panorama indi-pop espanyol. El trio sevillà format per Miguel Rivera, Javier Vega i César Díaz va debutar en 2002 amb “Disco blanco” que ja els va situar en un lloc privilegiat de l’escena indi nacional. Fins a l’aturada de 2011 van produir tres discos més que van conformar un cancioner únic i imbatible per la seua profunditat lírica i musical. Sis anys després van tornar amb “Salto horizontal” que segueix col•leccionant èxits en cada ciutat que visiten.

Maga estan de tornada, sense por a ballar, decidits i disposats a fer el gran salt horitzontal, aparentment impossible, el seu particular malabarisme sense mans. I ho aconsegueixen amb contundència rítmica, exquisidesa instrumental i melodies impecables.

COMPRA JA LA TEVA ENTRADA A:

https://entradescornella.cat/maga-en-concert-2/

 

 

Deixa un comentari