Arts escèniques

Aquest dissabte, Marató de Rock

Torna la Marató de Rock pel Corpus 2023, a Cornellà de Llobregat.

La plaça de Mary Santpere (davant de l’antic Centre Comercial Llobregat) acull aquest concert de rock, dissabte 3 de juny, a les 19 h. Participen 12 grups cornellanencs.

La festa arriba a Cornellà de la mà de la programació del Corpus 2023 i ja, durant aquest cap de setmana, comptarem amb propostes musicals i familiars. Una de les més emblemàtiques de la Festa Major que no pot faltar mai és la Marató de Rock. Serà dissabte 3 de juny, a partir de les 19 h, a la plaça de Mary Santpere.

Aquesta cita musical està organitzada per la Factoria Musical, que és un servei municipal per oferir espais als joves músics de la ciutat. Precisament per això, a la Marató de Rock només participen grups cornellanencs, que són els que fan servir les instal·lacions de la Factoria Musical per crear els seus temes inèdits o les seves versions.

Aquest any, en aquesta Marató participaran les següents formacions: Plutón, Club0, Txutas, Pequeño Hombre Cohete, Rebels One, Feeling Good, Bunker, Aeternum, Sant Pol, Mescaleros, The Mendigos i Martin Templum Domini.

Què és la Factoria Musical?

La Factoría Musical és un lloc perfecte perquè els músics de la ciutat puguin dur a terme els seus projectes. Els hi permet assajar de forma continuada o bé esporàdica, així com guardar el seu material.

És un recinte amb 356 m2 destinats a Bucs d’Assaig Musical, amb sis sales insonoritzades (cinc de 26 m2 i una de 45 m2) equipades amb material professional.

Per a més informació: factoriamusical@gmail.com

Deixa un comentari