Esports i aire lliure

Aquest diumenge, veniu a la Festa de la Mobilitat Saludable!

Cornellà se suma un any més a la commemoració de la Setmana Europea de la Mobilitat per promoure l’ús de la bicicleta, del transport públic, dels Vehicles de Mobilitat Personal, així com també dels desplaçaments a peu. Aquest any, a diferència d’altres edicions, la commemoració a Cornellà consta de dues úniques jornades i la primera de les cites serà aquest diumenge.

Es tracta de la celebració de la Festa de la Mobilitat Saludable, en horari de matí, entre les 11 i les 13.30 h, a l’avinguda de Sant Ildefons. En total, s’han programat 13 activitats diferents pensades per desenvolupar en família, especialment amb infants petits. N’hi haurà circuits d’habilitats en bicicleta i circuit de vehicles sostenibles per a adults, contacontes, parkour, jocs d’aigua i diferents tallers, entre altres. Pel que fa a la Baixcicletada comarcal, aquest any i després dels dos anys de pandèmia, es recupera el seu format habitual.

I la segona activitat prevista dins d’aquesta Setmana és la Baixcicletada, que es portarà a terme el 25 de setembre, també durant el matí. En el cas de Cornellà, el punt de trobada és la plaça d’Europa, a les 11.05 h. Les inscripcions es poden formalitzar mitja hora abans de l’inici del recorregut o a través de l’adreça: https://labaixcicletada.wordpress.com

A banda del nostre municipi, també participaran L’Hospitalet, Esplugues, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

El final del recorregut serà al parc de Torreblanca, on es portarà a terme una festa amb activitats, animació, avituallament i es sortejaran bicicletes entre els participants. L’entitat Esport Ciclista Cornellà es una de les participants d’aquesta activitat comarcal.

#LaBaixCicletada

Deixa un comentari