Festes de barri Festival i fires

La Gavarra està de festa aquest cap de setmana

Després de les vacances d’estiu, es reprenen les celebracions de les festes de barri que, en el cas de Cornellà, indiquen precisament el final de l’estiu i l’inici de la tardor. Els primers en obrir aquesta tongada de celebracions són els veïns i les veïnes de la Gavarra, que durant aquest cap de setmana, organitzen diferents activitats amb la implicació i participació de les diferents entitats i associacions del barri.

Després dels dos anys de pandèmia, la celebració d’enguany arriba carregada de més propostes lúdiques, que busquen la participació del conjunt de la població per gaudir d’aquesta festa. Les activitats estan dirigides a tots els públics, per tant, qualsevol cornellanenc o cornellanenca pot trobar de gust assistir-hi.

En aquest enllaç, trobareu el programa de les festes. Entre les propostes, destaca el vermut amb tapes, dinar popular i música electrònica (dissabte 17 de setembre, a les 12 h, a la plaça de les Delícies), una sessió de risotada popular (també dissabte, a les 11 h, a la Biblioteca Central), a més de diferents tallers i exposicions.

Deixa un comentari