Esports i aire lliure

Aquest estiu, mulla’t amb nosaltres!

Comença la temporada d'estiu a les piscines exteriors de Cornellà de Llobregat.

Les piscines exteriors de Cornellà enceten la temporada d’estiu, des del dilluns 17 de juny i fins al diumenge 1 de setembre. La gran novetat d’aquesta temporada és que hi haurà servei d’hamaques.

Les piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Aquàtic de Can Mercader es posen en marxa, des del dilluns 17 de juny i fins al diumenge 1 de setembre, en horari de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.15 h (el recinte tanca a les 19.30 h).

Arran d’una proposta de la ciutadania, aquest estiu es posaran a disposició dels banyistes hamaques. Hi haurà un total de 48 gandules al PELL i una vintena a Can Mercader. S’establiran els punts de recollida de les hamaques fàcilment localitzables, punt al qual s’hauran de tornar després de cada ús propiciant així la seva rotació i que puguin beneficiar-se un major nombre de banyistes.

Tindran prioritat, persones amb nadons, dones embarassades, persones amb dificultats de mobilitat i gent gran. Aquest servei obeeix a la voluntat d’oferir més confortabilitat davant les males condicions que pugui presentar la zona de gespa davant la impossibilitat de reg per combatre la sequera. Aquest fet, també molt important, obliga a extrema la neteja de peus abans d’entrar a la zona d’aigua.

Aquesta nova temporada d’estiu 2024 també s’estrena la digitalització del control d’accessos incorporant sistemes de comptador de persones incrementant així un control més acurat de l’aforament.

Les piscines obriran tots els dies de 10.30 a 19.15h (19.30 h tancament de portes) i ofereixen diferents tarifes disponibles per a tota mena de banyistes i necessitats. En termes generals, les tarifes 2024 continuen contemplant gratis l’accés per a menors de 0 a 5 anys, l’entrada puntual d’un dia per a menors de 6 a 15 anys per 5’30 €, l’entrada puntual d’un dia per a adults de 6’35 € i l’entrada puntual per a majors de 60 anys amb un preu de 3’30 €.

A més, es continua oferint l’entrada express que permet l’accés de 17h a 19.15 h amb un cost de 2’40 €. Els usuaris i usuàries tenen a la seva disposició diferents bons de 10 ó 20 usos i abonaments per al col·lectiu infantil, per a adults i per a majors a partir dels 60 anys, tots ells per a ús tant en el PELL com en Can Mercader.

Deixa un comentari