Esports i aire lliure

Aquesta tardor, participeu al “Vine a fer esport salut” per fomentar la vostra pràctica esportiva

Durant el mes de setembre, de ben segur que molts cornellanencs i cornellanenques hauran marcat en la seva llista de propòsits fer més exercici físic, però potser no volen apuntar-se a un gimnàs. Doncs bé, aquí proposem una solució: la programació del “Vine a fer esport salut”.

L’Ajuntament de Cornellà ha iniciat la temporada de tardor d’aquest programa esportiu i, com és habitual, s’han planificat 126 activitats dinamitzades que tenen la finalitat de fomentar la pràctica de l’exercici físic i de les activitats saludables.

Aquest programa esportiu ofereix possibilitats d’activitats saludables adaptades a tots els col·lectius, utilitzant l’esport com a eina per millorar també les relacions socials i afectives.

Les propostes es divideixen en diferents espais a l’aire lliure o equipaments esportius de la ciutat, repartits per barris. Una de les novetats d’aquest trimestre és el canvi d’ubicació de l’Ànim 10. Aquesta proposta esportiva serà itinerant i ara es portarà a terme a la plaça d’Europa.

 

Deixa un comentari