Festival i fires

Arriba la gran Quina solidària nadalenca de ‘Cornellà Actitud’

L’associació Cornellà Actitud continua amb els seus projectes solidaris i organitza la segona Quina solidària nadalenca, aquest dissabte 17 de desembre. Es farà a l’institut Francesc Macià durant tot el dissabte, amb activitats familiars molt divertides al matí i després del dinar, es desenvoluparà el seu lliurament de premis. La previsió és repartir 140 línies i 140 bingos, amb premis cedits pels establiments cornellanencs.

La finalitat d’aquesta quina és comprar material de suport logístic a favor de la Botiga Solidària. L’objectiu és donar resposta, així, a les necessitats materials d’aquesta iniciativa social i local que, entre altres productes, lliura aliments frescos cedits per les botigues de la ciutat a persones en situació de vulnerabilitat i derivades pels serveis socials de l’Ajuntament de Cornellà.

Per participar, cal comprar les entrades a través de la seva pàgina web o directament a les taquilles que s’habilitaran a l’institut Francesc Macià el mateix dia de la quina, si és que resten entrades disponibles. Es recomana, lògicament, avançar-se i comprar-les de manera telemàtica. També hi haurà vermut i servei de bar durant tot el dia. I, lògicament, heu de portar les vostres samarretes o suadores per mostrar la vostra “actitud”.

 

Deixa un comentari