Conferències Petites

Ja podeu visitar la tradicional Mostra de Pintors de Cornellà, al Castell

Una de les cites més emblemàtiques d’aquestes dates a la nostra ciutat és la Mostra dels Pintors de Cornellà. Cada any, a mitjan desembre, desenvolupen la seva exposició per mostrar a la ciutadania les seves millors obres i, a la vegada, donar-se a conèixer com a entitat i com a associació d’artistes.

El Grup de Pintors de Cornellà sempre tria el mateix espai: el Castell de Cornellà. La mostra es podrà visitar fins al 29 de gener de 2023, en l’horari habitual del Castell, és a dir, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Diumenges i festius, de 10 a 14 h. Els dissabtes està tancat. Els dies de Nadal i de Sant Esteve, a més de l’1 i del 6 de gener, estarà tancat. I el 24 i el 31 de desembre, només es podrà visitar en horari de matí.

El Grup de Pintors de Cornellà és un col·lectiu molt fidel, actiu i dinàmic, present en moltes de les activitats i de les festes col·lectives de la nostra població. En formen part una trentena de pintors, homes i dones, de diferents edats i de diferents estils creatius: paisatge, retrats, natura, bodegons… que tenen a veure amb l’imaginari o amb la realitat. És un plaer entrar al Castell i deixar-se envair pels imaginaris de les obres que durant unes quantes setmanes, decoren les parets d’aquest edifici històric de la ciutat.

Deixa un comentari