Activitats familiars Lectura

“La nena de l’anorac vermell”, el conte de la Nit de Reis 2023

A dues setmanes de Nadal i a punt de finalitzar les classes del primer trimestre, aquesta setmana els estudiants de Cornellà tindran una bona nova: el conte de la Nit de Reis, que es presenta oficialment dimecres 14 de desembre, a les 18 h, al Castell. És un acte obert a tota la ciutadania i una excusa per recollir el conte, tot i que la història es lliura en totes les escoles de la ciutat.

“La nena de l’anorac vermell” és el títol del llibret d’aquest any, escrit per David Colomera Pizarro i il·lustrat, com és habitual, per alumnes de l’institut Maria Aurèlia Capmany, en concret per la Irene Jover López i per l’Antha Casanova Alcaide.

El conte d’aquest any és una bonica història de Nadal, ubicada als voltants de la Torre de la Miranda. Explica com la música és el llenguatge més universal i l’única manera de comunicar-se amb la nena de l’anorac vermell, una noia que acaba d’arribar a Cornellà i que no parla el nostre idioma.

Com sempre, els personatges principals de la història són el Mag Maginet, el Melquíades, el Bernadet i la Fada Ondina, però també hi ha nous personatges, com el Músic Prana, amic de la Fada Ondina.

Podeu trobar el conte també a les biblioteques municipals i en altres equipaments municipals de la ciutat. D’aquesta manera, no només podreu llegir la història, sinó també pintar les il·lustracions i passar una bona estona en família, fent una activitat de Nadal i creativa.

Consulta els contes de la Nit de Reis d’altres anys aquí!

Deixa un comentari