Festival i fires

Fira de Santa Llúcia 2022, del 17 al 18 de desembre!

La Fira de Santa Llúcia d’aquest any se celebra aquest cap de setmana, 17 i 18 de desembre, entorn de la plaça de l’Església i de la rambla d’Anselm Clavé. És una activitat organitzada per l’entitat Crear Cornellà i que té la finalitat de mostrar diferents productes d’artesania, regals nadalencs i activitats lúdiques vinculats amb la nostra ciutat.

Una cinquantena de parades es donaran en aquesta zona de Cornellà durant els dos dies de fira per oferir un ventall de propostes per regalar vinculats a l’esperit nadalenc. Per exemple, podrem comprar flors de Nadal, elements decoratius i ornaments per a la nostra llar, a més de dolços, artesanies, bijuteria i joguines.

Les parades ocuparan bona part de la rambla i la plaça de l’Església, i a la part de la carretera d’Esplugues s’ubicaran les activitats infantils. Precisament, una de les activitats que es desenvoluparà durant la Fira de Santa Llúcia és “Ludi Romanorum”.

JUGUEM COM ELS ROMANS

Aquesta és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Cornellà que requereix inscripció prèvia a través del correu electrònic patrimonireserves@aj-cornella.cat o trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. És un taller que organitza la companyia KuanUm! i que fa servir diferents jocs de taula i de terra propis de l’època grecoromana.

Deixa un comentari