Exposicions i més

Aules d’estudi

Obertes les aules d'estudi especials per a època d'exàmens a Cornellà de Llobregat.

Fins a l’11 de febrer, s’habiliten tres espais especials per a estudiar, que se sumen els tres que estan oberts durant tot l’any. L’objectiu és oferir un espai tranquil per als estudiants cornellanencs que ara inicien l’època d’exàmens.

Comença l’època d’exàmens per als estudiants universitaris i, amb ells, els nervis i les llargues sessions d’estudi. A Cornellà, tenim sis espais habilitats com a aules d’estudi públic, alguns dels quals, estan oberts durant tot l’any i, altres, que es condicionen de manera especial per a aquesta època.

Aquest és el cas del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, de la biblioteca Marta Mata i de la biblioteca Sant Ildefons. Aquests tres equipaments obren de 10 a 14 h i de 16 a 21 h cada dissabte i diumenge. És un servei gratuït  a disposició de tota la població de Cornellà i que no necessita cita prèvia per fer-ne ús.

Més enllà d’aquests tres espais, n’hi ha tres que funcionen tot l’any i les 24 hores. Són la sala de la biblioteca Teresa Pàmies i de la biblioteca Clara Campoamor, i la del Citilab.  Per accedir a les dues primeres cal tenir instal·lada al mòbil l’aplicació M7-Seguretat Ciutadana, mentre que al Citilab us heu de fer el carnet de Citilaber per accedir al servei.

Deixa un comentari