Exposicions i més

Cursos nous als centres cívics

Cursos de centres cívics a Cornellà de Llobregat.

El Centre Cívic de Sant Ildefons ha obert el període d’inscripcions per als seus nous cursos. Són les activitats organitzades entre els mesos de gener i març. Les persones que es vulguin apuntar, poden fer-ho a través del correu electrònic, de manera presencial o per telèfon.

Any nou, vida nova diuen i un dels propòsits d’inici d’any acostuma a ser ampliar coneixements. Doncs una bona manera d’aprendre -i a preus molt assequibles- és a través dels tallers i dels cursos dels centres cívics municipals.

El de la Gavarra va començar el període d’inscripcions el 18 de desembre i el de Sant Ildefons ha obert la convocatòria el 8 de gener. La programació d’aquest equipament municipal es divideix en sis àrees: gastronomia, educació artística, música i ball, cos i ment, tallers de ciència i tecnologia, sostenibilitat i idiomes. Aquí podeu consultar tota la programació.

Dins de cada àrea, hi ha propostes molt variades, algunes gratuïtes i altres, molt més econòmiques que en qualsevol acadèmia de la ciutat. Per exemple, un dels tallers que més agrada és el de fotografia analògica, que té un preu de 82’25 euros el trimestre. O el taller de conversa en anglès, que comença l’1 de febrer, que té un preu de 47’90 euros. O el curs de ioga per millorar la salut, que comença el 29 de gener i que costa 36 euros tot el trimestre. A més, es poden aplicar descomptes de fins al 40%.

Les places són limitades, per tant, si us interessen, us heu d’apuntar com més aviat millor. Les inscripcions es poden formalitzar a través d’aquests canals:

💻ccsildefons@aj-cornella.cat

📞93 375 63 29

📍c. de la Gerdera, s/n, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h o de 15.30 a 21 h

Deixa un comentari