Arts escèniques

Rebaixes al Cornellà Escènica

Rebaixes a la nova programació del Cornellà Escènica.

Del 8 al 14 de gener, hi ha un descompte del 20% en la compra d’espectacles de la nova temporada de L’Auditori de Cornellà.

Les rebaixes han començat, però no només en els establiments comercials, sinó també en la plana cultural. Sí, sí. Esteu llegint correctament. Del 8 al 14 de gener, hi ha un descompte del 20% addicional en la compra d’entrades de la nova programació del Cornellà Escènica.

Aquest 2024, L’Auditori fa 30 anys i per celebrar-ho, les entrades dels seus espectacles de la nova temporada de gener a maig tenen un descompte especial del 20%. Aquesta oferta només estarà activada del 8 al 14 de gener.

Per obtenir les teves entrades amb descompte, només has d’entrar al web de L’Auditori, seleccionar l’espectacle i les butaques, seleccionar el descompte ‘Rebaixes’ i posar el codi REBGEN24

Automàticament es farà el descompte i podràs finalitzar la compra!

La nova programació municipal del Cornellà Escènica té propostes de tots els estils: teatre, concerts i musicals, per a totes les edats!  Comença el 27 de gener amb la gravació del pòdcast de La Ruina, amb Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes a L’Auditori de Cornellà. Aquesta serà la primera vegada que s’enregistrarà un programa d’aquestes característiques en aquesta sala de teatre.

I més enllà d’aquesta novetat, pels escenaris cornellanencs passaran grans artistes, com Núria Espert amb l’obra ‘La isla del aire’; Alberto Sant Juan a ‘Macho grita’; l’obra Els Buonaparte’, escrita per Ramon Madaula i dirigida per Sílvia Munt; Lolita Flores a ‘Poncia’ –amb entrades ja exhaurides, per cert- i la música dels fados de Névoa, el tribut de Coldplay o el concert d’Annabel Lee.

També hi ha espectacles familiars molt interessants. Els més propers són el musical de Peter Pan (l’11 de febrer, a L’Auditori) i ‘El ratolí Pérez’ (el 18 de febrer, a l’auditori de Sant Ildefons).

Deixa un comentari