Arts escèniques

Per Reis, regala Cornellà Escènica

Per Reis, regala cultura de Cornellà de Llobregat!

Ja està preparada la nova temporada del Cornellà Escènica, que ofereix propostes teatrals i musicals per a totes les edats en els diferents escenaris municipals com L’Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa, l’auditori de Sant Ildefons i, recentment, la Sala Padró.

Segurament aquests dies seran moltes les persones que estaran fent de patges reials i nosaltres us volem donar una molt bona idea per regalar: entrades de la nova programació del Cornellà Escènica!

Hi ha propostes de tots els estils: teatre, concerts i musicals, per a totes les edats! La programació de l’Escènica comença el 27 de gener amb la gravació del podcast de La Ruina, amb Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes. Aquesta serà la primera vegada que s’enregistrarà un programa d’aquestes característiques en aquesta sala de teatre.

I més enllà d’aquesta novetat, pels escenaris cornellanencs passaran grans artistes, com Núria Espert amb l’obra ‘La isla del aire’; Alberto Sant Juan a ‘Macho grita’; l’obra Els Buonaparte’, escrita per Ramon Madaula i dirigida per Sílvia Munt; Lolita Flores a ‘Poncia’ –amb entrades ja exhaurides, per cert- i la música dels fados de Névoa, el tribut de Coldplay o el concert d’Annabel Lee.

També hi ha espectacles familiars molt interessants. Els més propers són el musical de Peter Pan (l’11 de febrer, a L’Auditori) i ‘El ratolí Pérez’ (el 18 de febrer, a l’auditori de Sant Ildefons). Regalar entrades de teatre és una molt bona idea, diferent dels típics pijames o a les moltes joguines que obriran els més petits el proper 6 de gener. A més, per la compra anticipada s’aplica un descompte del 10% al qual si poden sumar més bonificacions especials.

Deixa un comentari