Esports i aire lliure

Cursa de Reis

Cursa de Reis, a Cornellà de Llobregat, per recaptar diners a favor de la Botiga Solidària.

Si voleu baixar els torrons, participeu en la Cursa Solidària de Reis, prevista per al diumenge 7 de gener, a favor de la recaptació de joguines, que es repartiran entre els infants més vulnerables de Cornellà, la Nit de Reis de 2025.

Un dels clàssics que no falla mai quan acaben les festes de Nadal és la Cursa Solidària de Reis, que organitza l’entitat Corresolidaris. Aquest any, la competició es portarà a terme el diumenge 7 de gener, a les 9.30 h, des de la plaça de Catalunya. Les persones que estiguin interessades a participar, tenen disponibles les inscripcions.

Les persones que estiguin interessades en participar en aquesta competició han de saber que està dividida en diferents categories: l’Open de 5 km, les curses infantils, una caminada, la yayorun gratuïta i la cursa adaptada, que també és gratuïta. D’aquesta manera, esportistes i cornellanencs en baixa forma hi poden participar. Per participar, cal portar una joguina nova que es lliurarà la Nit de Reis de 2025 entre els infants més vulnerables de ciutat, a través de la Creu Roja Cornellà.

El recorregut depèn de la categoria triada, però es fa pels voltants de la plaça de Catalunya i, a més, heu de saber que és una competició molt agraïda perquè hi ha molta gent animant els corredors en diferents punts del trajecte.

La Cursa de Reis rep aquest nom perquè, originàriament, l’impulsor de la competició va ser l’atleta cornellanenc Reyes Estévez qui va convocar aquesta cursa amb la intenció de recollir joguines per lliurar durant la Nit de Reis entre els infants més vulnerables de la localitat. Aquesta idea, unes quantes edicions després, ha evolucionat i, actualment, està promoguda per l’ONG cornellanenca Corresolidaris, que organitza sistemàticament diferents competicions amb la voluntat de recaptar diners a través de les inscripcions dels corredors.

Deixa un comentari