Activitats familiars

Recollida de joguines

Recollida joguines de Creu Roja a Cornellà de Llobregat.

Creu Roja Cornellà recapta joguets nous per lliurar entre els 350 infants més vulnerables de la localitat. S’habiliten diferents punts per recollir, entre els quals es troba l’Splau.

La solidaritat és present també aquests dies, sobretot relacionada amb els més petits. Per aquesta raó i com passa cada any, Creu Roja Cornellà organitza la seva tradicional campanya de recollida de joguines, a favor de les famílies més vulnerables de la nostra ciutat.

La campanya consisteix a recaptar joguets nous, no sexistes i no bèl·lics, per lliurar durant la Nit de Reis, quan finalitza la cavalcada, a la llista de famílies que faciliten els Serveis Socials de l’Ajuntament a l’entitat. En aquesta campanya col·labora Corresolidaris amb la recaptació de la Cursa Solidària de Reis.

Aquesta és la trenta-unena edició de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja Cornellà i té l’objectiu de portar un regal a cada infant vulnerable durant la Nit de Reis. Les joguines han de ser noves o en molt bon estat i es poden lliurar en els diferents punts de recollida que s’habiliten a la ciutat com, principalment, els mercats municipals i algunes botigues col·laboradores. Un dels punts de recollida serà el Centre Comercial Splau, del 2 al 4 de gener, en l’horari comercial.

350 nens i nenes de Cornellà es beneficiaran d’aquesta iniciativa que, també, reivindica el dret al joc i al lleure dels més petits, independentment dels ingressos familiars. Si voleu col·laborar, és tan senzill com comprar una joguina i portar-la a la Creu Roja de Cornellà, situada al carrer de Rubió i Ors, 104.

Deixa un comentari