Arts escèniques Música Teatre i arts Teatre i dansa

Cap de setmana musical a L’Auditori: Barabana + Ana Guerra, encara hi ha entrades

L’Auditori de Cornellà proposa un cap de setmana molt musical amb dues cites destacades. D’una banda, aquest divendres 25 de novembre, la companyia SDS Company presenta “El musical Barabana”. I d’altra, Ana Guerra actuarà dissabte 26 de novembre. Encara hi ha entrades disponibles per als dos espectacles i, recordeu, que si feu compra anticipada, us podeu beneficiar de descomptes de fins al 20%.

“EL MUSICAL BARABANA”, de l’escola professional Star Dance Studio de Cornellà

Amb el segell de SDS Company , s’estrena al nostre Auditori aquest musical. La trama ens situa en Barabana, el nou local de moda de Barcelona, un lloc on no tenen cabuda ni la tecnologia ni les xarxes socials, un lloc on es prioritzen les relacions interpersonals. Els protagonistes són un grup de joves que pertanyen a un mateix institut i que acompanyats pel seu professor, decideixen anar al local.

Barabana ens transportarà a través de la dansa, de la fredor d’un missatge a la calidesa d’una paraula. La companyia  SDS Company està vinculada a l’escola professional Star Dance Studio amb seu a Cornellà.

Aquest espectacle s’emmarca en el projecte “Emergents” que L’Auditori de Cornellà estrena aquest 2022 i que té com a objectiu donar oportunitat  a joves talents i promeses, artistes pre-professionals, estudiants de grau superior d’arts escèniques o artistes que presentin una proposta artística de qualitat i siguin triats per formar part de la programació de L’Auditori.

ANA GUERRA, EN CONCERT

I l’endemà, l’Auditori tornarà apujar el teló per oferir un concert adreçat, principalment, al col·lectiu jove.

Ana Guerra ens visita amb la seva gira “Susurrándote lo que nunca te dije”. L’artista va irrompre fa només quatre anys al panorama musical espanyol i ho va fer per quedar-se. Èxits com “Lo Malo”, “Ni la Hora” o “Bajito” han portat a la tinerfenya a acumular 11 Discos de Platí i 1 d’Or i a romandre als escenaris de tot el país des del seu aclamat primer “Tour Reflexión”, Gira imaginBank al costat de Cepeda, fins al seu Tour Siente 2020.

Independentment de la seva nova i flamant gira “Lo que nunca te dije” 2021/2022 en grans escenaris, l’artista també torna aquest any a les sales més emblemàtiques del nostre país amb un nou format acústic titulat “Susurrándote lo que nunca te dije”, un set molt més íntim i personal amb què seguirà presentant de manera més propera al seu públic els temes del seu nou àlbum d’estudi “La luz del martes” amb el qual ha marcat una nova era en la seva trajectòria en decantar-se per l’essència més pura del Pop, convivint amb un so actual i més madur.

Deixa un comentari