Arts escèniques Música Teatre i arts

Recta final del Festival Música de Prop

Cornellà està celebrant entre el 18 i 26 de novembre, el Festival de Música de Prop al voltant de la commemoració de Santa Cecília, la tradicional patrona de la música i dels músics. Una nova edició que té com a objectiu promocionar la música en general i el grups i intèrprets de la nostra ciutat. El Festival s’organitza cada mes de novembre des del 2018, i ofereix activitatas la majoria d’elles gratuïtes i a l’aire lliure, per a tots els públics. Moltes són participatives com “Micro o Piano obert”, on qualsevol persona pot atrevir-se a demostrar les seves dots artístiques.

Encara sou a temps de gaudir de la música en directe amb les propostes que es fan dimecres i dissabte.

DIMECRES 23 DE NOVEMBRE

Lloc: Castell de Cornellà

19.00h  

CORS I CORALS

Concert de Cant Coral, on hi participaran la Coral Nova Cornellà, Coral Auria, Cor Nova Tardor de Cornellà i Coral Orfeó Catalònia.

Accés gratuït. Entrada lliure.

DISSABTE 26 DE NOVEMBRE

Lloc: Auditori de Sant Ildefons

19.30h 

CONCERT DE MÚSICA PALESTINA I CATALANA

Un ensemble entre musics palestins i catalans, fruit d’un intercanvi entre Al Kamandjati, ESMUC i Taller de Musics, que ens portarà a un viatge entre les dues ribes del Mediterrani. El programa inclou des de flamenc i jazz o música tradicional catalana, fins a endinsar-nos en la música palestina. Un concert en el marc del programa Som Constructores.

Organitza: Associació Catalana per la Pau

Gratuït amb taquilla inversa

Deixa un comentari