Activitats familiars Uncategorized

Celebració del Dia de les famílies!

Cornellà commemora el dia de les famílies aquest 21 de maig de 2023.

La commemoració es farà el diumenge 21 de maig, de 10.30 a 14 h, al parc de Can Mercader (davant del llac). Hi haurà activitats infantils i animació.

El 15 de maig és el Dia Internacional de les Famílies. És una commemoració impulsada per les Nacions Unides amb la voluntat de donar visibilitat a tots els tipus de família existents a la nostra societat i és una celebració que a Cornellà ens encanta, perquè ens dona l’oportunitat de gaudir d’un dia al costat de les personetes que més estimem.

Aquest any, les activitats commemoratives es portaran a terme el diumenge 21 de maig (perquè el 15 de maig és dilluns i resulta complicat per a les agendes de tothom organitzar una festa el primer dia de la setmana). La festa es farà al parc de Can Mercader, concretament a la placeta davant del lloc, a partir de les 10.30 h i fins al migdia.

LA PROGRAMACIÓ DEL DIA DE LES FAMÍLIES

La celebració començarà amb la presentació del Dia Internacional de les Famílies, a partir de les 10.30 h. Des d’aleshores i després d’aquest tret de sortida, hi haurà contes al parc, es faran manualitats i tallers per a totes les edats.

A les 12.30 h, els membres del Consell dels Infants llegiran el manifest del Dia Internacional de les Famílies i, per finalitzar la jornada, podrem gaudir d’un espectacle infantil d’animació que ens farà moure el cos al ritme de moltes cançons. A més, us animem a fer un pícnic al parc i gaudir de la primavera en aquest espai tan estimat per la ciutadania.

Deixa un comentari