Altres

Comença l’any ampliant els teus coneixements amb els tallers dels centres cívics

Els centres cívics de la ciutat ja tenen a punt la nova programació per al primer trimestre de l’any perquè pugueu complir els vostres propòsits d’ampliar coneixements i divertir-vos aprenent.

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i ball, les noves tecnologies, la cura del cos i la ment, de gastronomia, sostenibilitat, idiomes i altres. Les inscripcions són obertes fins al 14 de gener. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb el clàssic taller d’art, i també risoteràpia, artteràpia o txi-kung i meditació. També l’associació Gent i Futur ofereix tallers variats d’introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial. Les inscripcions són obertes fins al 7 de gener. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, presenta propostes molt diverses i per a totes les edats entre les que trobareu cursos habituals com diferents nivells de fotografia, salut i creixement personal, i també creativitat i expressió. Les inscripcions són obertes fins al 31 de desembre. Més informació.

CURSOS AL CENTRE DE LA DONA

El Centre d’Informació i de Recursos per a les Dones (CIRD) reprèn la seva activitat formativa de cara al primer trimestre de 2022 amb una dotzena de  noves propostes. Les inscripcions són obertes fins al 15 de gener, només cal que truqueu al 93 474 28 41 o bé envieu un correu electrònic a ladona@aj-cornella.cat.

Les propostes d’aquest hivern inclouen tallers amb temàtiques com la gestió del dol, la representació audiovisual de la feminitat o un de defensa personal en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Cornellà, així com cursos, en aquest cas amb sessions setmanals, dedicats l’art de parlar en públic, neurociència i autoestima, o un de centrat en dones que recentment han fet història, entre d’altres. També hi ha activitats relacionades amb l’exposició ‘L’home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat‘ que s’estrenarà properament al Museu Palau Mercader.

Nou projecte cultural i artístic adreçat a les Dones de Cornellà

Durant el primer trimestre de 2022, el CIRD estrena un projecte cultural i artístic impulsat per la creadora local Montserrat Orozco Cees, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cornellà. Adreçat a les dones de Cornellà, es tractarà de píndoles formatives i activitats relacionades amb el teatre, la lectura i l’art per promoure l’empoderament femení.

Els professionals que impartiran aquestes píndoles formatives són artistes locals com Jordi Rocosa, Ángel Amazares, Elena Losada, Meritxell Ceballos, Sergi Díez, Microcornellateatre, Laura Orozco, Verónica Tomico, Raquel Franco i Nusteatre.

Cada sessió/píndola formativa tindrà una durada d’1 hora i 30 minuts, i seran gratuïtes per a la ciutadania. La cloenda es farà coincidir amb els actes del Dia Internacional de la Dona (8 de març) i del Dia Internacional del Teatre (27 de març) amb la representació teatral ‘Totes les dones’, un espectacle de la companyia de teatre cornellanenca Microcornellateatre.

Les inscripcions a les diferents accions formatives s’han de fer al Centre d’Informació i Recursos per a les Dones: telèfon: 934742841 o per email a ladona@aj-cornella.cat.

El CIRD té la seva seu al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 16. Podeu trobar més detalls de les dates i cursos proposats al següent enllaç:

https://www.cornella.cat/ca/media/igualtat-inclusio-i-diversitat/politiques-digualtat/cursos-cird-2022-hivern-web.pdf

 

 

Deixa un comentari