Activitats familiars

ATENCIÓ: Canvis en l’arribada i la Cavalcada de Reis!

La Nit de Reis, la nit més màgica de l’any, tornarà als carrers de la ciutat, però la situació actual de la pandèmia ha obligat a replantejar a darrera hora tant l’arribada com la Cavalcada dels Reis.

D’aquesta manera, s’ha decidit que a Cornellà no hi haurà espectacle d’arribada obert al públic ni tampoc parlaments davant de l’Ajuntament. Per contra, s’ha ampliat el recorregut per evitar aglomeracions. També, tal com va passar l’any passat, les carrosses no repartiran caramels.

Per tal de tenir una Nit de Reis el més segura possible, és important respectar les distàncies amb altres persones i portar mascareta també a la via pública.

Els Reis no faltaran a la seva cita i us enviaran un missatge a través de les xarxes socials abans de començar la Cavalcada, sobre les 17.00 hores.

Estigueu atents!

@culturacornella @queferacornella

PODEU CONSULTAR  AQUÍ EL NOU RECORREGUT AMPLIAT

L’Element Màgic

L’Element Màgic que ha d’ajudar a guiar els Reis fins a Cornellà el dia 5 de gener s’ha lliurat als infants de les escoles de Cornellà durant el mes de desembre i també es podrà recollir al Campament Oriental.Element-Magic-Nit-de-Reis-2022.jpg

A més, si vols, el podeu fer a casa d’acord amb els següents passos:

  • Descarrega la imatge amb el Dau Màgic (PDF o PNG).
  • Imprimeix-la.
  • Retalla el Dau Màgic.
  • Abans de tancar el Dau Màgic, posa al seu interior un picarol o algun element que generi so.

Ja tens el teu element màgic per poder-lo utilitzar el dia 5 de gener i així fer que els Reis Mags de l’Orient puguin arribar a Cornellà.

 

 

 

 

Deixa un comentari