Arts escèniques

‘Cercanías’, de Francis Liñán

Francis Liñán actua a les Nits d'Estiu de Cornellà de Llobregat.

L’acústic es farà el dijous 20, al Castell, a partir de les 22 h. L’entrada és totalment gratuïta i comptarà amb la presència d’artistes convidats.

Les Nits d’Estiu està gairebé a la seva recta final, però no per aquest motiu minva la seva qualitat. Un bon exemple d’això és l’espectacle que s’oferirà aquest dijous 20, al Castell, titulat ‘Cercanías’.

La cita musical començarà a les 22 h, quan ja es fa fosc i les temperatures ens donen una treva amb la fresca de la nit. Llavors, la música de Francis Liñán envairà les parets d’aquest edifici d’estil medieval que tenim en el barri Centre de Cornellà.

‘Cercanías’ és el nou treball de Liñán, en un format íntim –molt adequat per presentar al Castell-, que ens presenta el seu imaginari amb la seva veu i amb la seva guitarra. Per a l’espectacle d’aquest dijous, també l’acompanyaran Carles Gutiérrez i Claudia Liñán, persones molt properes al cantautor que faran encara més especial el concert.

Aquest concert forma part de la programació pròpia del Castell, que culminarà la propera setmana amb el gran CONCERT LÍRIC ‘100 ANYS DE VICTÒRIA I MARIA’.

Deixa un comentari