Arts escèniques

‘Lletres’ i ‘Cinema a la fresca’, dimecres

Pel·lícula de dibuixos animats, al Cinema a la Fresca de les Nits d'Estiu de Cornellà de Llobregat.

La plaça de Catalunya ofereix la projecció de la peli de dibuixos animats ‘Los tipos malos’ i, una mica abans, al Castell, hi haurà un espectacle que combina lectura, música i cervesa.

Els dimecres tenen un dia assenyalat en la programació de les Nits d’Estiu perquè és quan s’organitzen les sessions de ‘Cinema a la Fresca’ i, aquesta setmana, a més, tenim una cita musical prou interessant: “Lletres fermentades”.

LLETRES FERMENTADES, AL CASTELL

A les 20.30 h, al Castell, comença aquest espectacle únic que és una iniciativa cultural de Pati Blau Llibres i Cervesa Cornèlia, impulsada a través del programa l’Empenta que convoca la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

Aquest projecte ha nascut amb vocació de ciutat i volen contribuir a l’ampliació del panorama cultural de Cornellà i d’arreu, a través de la visió del cooperativisme i de l’economia social i solidària.

A l’actuació d’aquest dimecres hi participen: Ester Andorrà, Andreu Gomila, Maria Isern i Joan Vigó. La música serà en directe gràcies a Carles Gutiérrez.

L’aforament és limitat i per aconseguir les entrades, cal accedir al web: www.lletresfermentades.wordpress.com

‘LOS TIPOS MALOS’

I una mica més tard, a les 22 h, comença la tercera projecció del ‘Cinema a la Fresca’ d’aquest any, amb la primera i única pel·lícula d’animació que s’ofereix en la programació d’enguany. ‘LOS TIPOS MALOS’, de Pierre Perifell, és la proposta d’aquesta setmana, apta per a tots els públics. La sessió d’aquesta setmana es farà a la plaça de Catalunya.

Deixa un comentari