Conferències Lectura resto

Clubs de lectura i de conversa en anglès online a la Xarxa de Biblioteques

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà convoca mensualment un club de lectura en línia. Es tracta de trobades guiades per un agent cultural que ofereix diferents punts de vista sobre una obra literària i que anima a l’intercanvi d’impressions entre els lectors i lectores. Als participants se’ls prestarà un exemplar físic o digital perquè el puguin llegir abans de la trobada. Els títols són seleccionats per la seva riquesa literària i la seva potencialitat pel debat i la reflexió.

La jove periodista Andrea Abreu s’ha fet lloc a les noves lletres amb la novel·la “Panza de burro”, publicada en 2019. Aquesta història d’amistat, propera al costumisme, reflecteix l’ambient i l’oralitat de les Illes Canàries amb un estil fresc i molt personal.

Dia: 22/02/21/Hora: 18:30

Plataforma virtual: JitsiMeet/A càrrec d’Ester Bueno

Públic: Adults/Participació: Inscripció prèvia

 

CLUB DE CONVERSA EN ANGLÈS: “Speaking club”

D’altra banda organitza trobades en línia per practicar la conversa en anglès dins un grup dirigit per una professora d’anglès acreditada. A partir d’activitats senzilles podreu millorar els vostres recursos de forma natural, ja que treballen vocabulari específic i expressions per a diferents situacions específiques de manera fluida i relaxada.

 

Dia: Tots els dimarts, des del 23 de febrer fins el 8 de juny.

Hora: 19:00/Plataforma virtual: Zoom Pro

A càrrec de Concepció Estévez

Públic: Adults/Participació: Inscripció prèvia

VIATGE SENSORIAL: “Els peus més bonics del món”

També arriben els contes inclusius! Sessions de narració sensorial i vivencial adaptades a persones amb pluridiscapacitat. Volem que tots els nens i nenes trobin a la biblioteca una oferta cultural i d’entreteniment adaptada als seus interessos i necessitats. Esteu oberts a participar-hi?

La princesa té els peus més bonics del món, diuen que són tan bonics que els seus ditets semblen perles de setí,  però ningú, ningú, no els ha vist pas mai.

Dia: 23/02/21/Hora: 18:00

Plataforma virtual: Instagram/A càrrec de: Elisabeth Ulibarri

Públic: públic familiar/Participació: Accés lliure

Més informació i inscripcions a la web de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

https://biblioteques.cornella.cat/

Deixa un comentari