Activitats familiars Conferències

Comencen els cursos del CIRD amb una àmplia oferta online

El Centre d’Informació i de Recursos per a les Dones reprèn la seva activitat formativa i per als primers mesos de 2021 que es portaran a terme de manera presencial i/o online d’acord amb les normes de seguretat per la pandèmia de la Covid-19.

En aquest sentit, els tallers es divideixen en dues branques: els grups d’autoajuda i la formació de temes diversos. Els cursos “Nova dona”, “Espai dona” i “Dimecres Dona” –que formen part de la primera branca- es desenvoluparan majoritàriament de manera online, tot i que també es mantindran grups reduïts de 6 persones per a mantenir una certa continuïtat presencial entre les participants. Pel que fa a la resta de cursos, es desenvoluparan els següents tallers, la majoria, en línia: “Dona i sexualitat”, “Kit anglès per a viatgeres” –a l’Escola Oficial d’Idiomes-, “Activament”, “Història de la música clàssica” i “Autoestima”.

Per a participar en qualsevol dels cursos o tallers del CIRD, cal trucar al 93.474.28.41 o enviar un correu electrònic a ladona@aj-cornella.cat

Deixa un comentari