Esports i aire lliure

Les mesures restrictives per frenar la pandèmia s’allarguen fins el dia 7 de febrer

A causa de l’empitjorament de la situació epidemiològica a Catalunya, el Procicat ha aprovat que cal revisar les mesures de prevenció i control vigents i dur a terme una nova escalada. Les noves mesures aprovades estaran vigents fins el 7 de febrer.

Hi haurà confinament municipal de dilluns a diumenge, amb les excepcions habituals, per poder visitar familiars vulnerables o anar a la feina.

Restriccions al comerç i la restauració

Pel que fa al comerç, les botigues de més de 400 metres i els centres comercials hauran de tancar.  Durant el cap de setmana, també hauran de tancar totes les botigues no essencials.

L’esport només es podrà fer a l’exterior. Els gimnasos i altres centre esportius hauran de tancar portes fins al 17 de gener. En excepció de les piscines, que sí que podran obrir amb control d’accés.

Sí que es permetrà l’esport federat a l’aire lliure i les activitats físiques i esportives individuals entre municipis limítrofs. Així com la pràctica esportiva a l’exterior amb grups de menys de 6 persones.

No hi ha modificacions relatives a la restauració. Bars i restaurants només poden obrir de 7.30 a 9.30 del matí i de 13.00 a 15.30 de la tarda.

Dins d’aquest horari, les terrasses de bars i restaurants es mantenen obertes i l’aforament a l’interior dels locals es limita al 30%. Els clients han de portar mascareta en tot moment i només se la poden treure per menjar o beure, no durant tota l’estona.

Els establiments que fan menjar per emportar-se’n també podran obrir de 19.00 a 22.00, i fins a les 23.00 per fer repartiment a domicili.

A la cultura es mantenen les condicions actuals, d’un aforament del 50%, sempre que no se sobrepassin les 1.000 persones, si és a l’exterior o en un espai ben ventilat.

Es manté el confinament nocturn entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

Més informació a:

http://web.gencat.cat/ca/actualitat/detall/Noves-mesures-restrictives-per-frenar-la-pandemia

Deixa un comentari