Arts escèniques Exposicions i més Teatre i arts

Visita la planta noble del Palau Mercader al teu aire

DATES: Diumenges i festius que no hi hagi programada cap altra activitat incompatible amb la visita 

HORARI: D’11 a 13 h

La visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader és una activitat iniciada fa uns mesos per als diumenges al matí entre les 11 i les 13 h, sempre que l’activitat no sigui compatible amb alguna activitat programada. L’únic requisit imprescindible  és demanar cita prèvia per garantir les mesures de seguretat vigents per la pandèmia de la Covid-19.

Podreu descobrir en solitari o amb la unitat familiar la història de la finca Mercader i  alguns dels espais de la planta noble, decorats, mobles, roba de la llar, etc d’una família aristocràtica dels segle XIX.

Informació i reserves: De dimarts a divendres, de 10 a 14 h, al 93 474 51 35 o a museumercader@aj-cornella.cat

A profita per visitar la mostra “Fer, Humor Amable”

Fins el 14 de febrer es pot visitar a la sala d’exposicions del Museu Palau Mercader la mostra del dibuixant Josep Antoni Fernández i Fernández, (Mansilla de  las Mulas, Lleó, 1949-Barcelona, 2020), conegut pel seu pseudònim ‘Fer’, va ser un dels ninotaires més importants del país. Va publicar els seus ninots al diari El PuntAvui des de 1987 i va ser director de revistes satíriques com El Papus o El Jueves. Es tracta d’una antologia que abraça els diferents aspectes vitals d’un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani. Exposició comissariada per KAP (Jaume Capdevila)  i produïda pel Museu Abelló

Deixa un comentari