Exposicions i més

Commemoració del Dia de la Dona

Actes del dia de la Dona a Cornellà de Llobregat

L’agenda d’actes comença dimarts 28 de febrer i finalitza dissabte 25 de març, amb una trentena d’activitats

La ciutat de Cornellà comença aquesta setmana la programació especial per commemorar el 8M, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Els actes, com sempre, estan organitzats per entitats i associacions del municipi, a més del Consell Municipal de la Dona i del Centre d’Informació i Recursos per a les dones de Cornellà  (CIRD).

Cartell del Dia de la Dona Treballadora d’aquest 2023, a Cornellà de Llobregat.

Com a temes destacats, aquest any hi haurà una cerimònia a L’Auditori dedicada a l’esport femení. Serà el dijous 16 de març, a les 19 h, sota el lema “Fem esport”. Les persones interessades a assistir, han de demanar la seva invitació a través del telèfon 93 474 28 41 o enviant un correu electrònic a igualtat@aj-cornella.cat.

En total, s’han programat 28 activitats que comencen el dimarts 28 de febrer i que finalitzen el dissabte 25 de març. Són gairebé una trentena de propostes de caràcter feminista i de temes diferents: rutes i itineraris, la 7a cursa de la dona Dream Runners, xerrades i conferències, obres de teatre, taules rodones i recitals poètics, a més de la lectura del manifest, previst pel mateix 8 de març, a les 12 h, a la plaça de l’Església.

Podeu consultar l’agenda complerta aquí:

7a Cursa de la Dona “Dream Runners Cornellà”, aquest diumenge

Cursa de la dona de l’edició 2022.

L’agenda de commemoració del Dia de la Dona inclou aquesta cursa solidària el diumenge 5 de març. És una cita ja emblemàtica a la nostra ciutat, que enguany suma la setena edició. És una proposta organitzada per l’entitat Cornellà Atlètic i que està adreçada a recaptar fons a favor d’un projecte d’IPI-COOP per a dones vulnerables de Costa d’Ivori i a un projecte local, a través de la Fundació El Llindar.

La competició començarà a les 10 h, a l’Estadi Municipal de Cornellà. Aquesta cursa està adreçada a infants de 6 a 14 anys i a dones a partir dels 15. La prova consta d’un recorregut de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cornellà i es pot fer corrents o caminant.

Per inscriure’s, encara hi ha temps, a través de www.tretzesports.org o presencialment, a la Botiga J’Arribu, al Complex Esportiu Can Mercader o al Club Delfos. També es poden fer donatius econòmics sense necessitat d’inscriure’s.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari