Altres Festival i fires General

Utilitza les targetes-moneder i aconsegueix 25€ de bonificació en les teves compres locals

L’Ajuntament de Cornellà, a través de l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica (Procornellà), torna a posar en marxa les targetes-moneder. Després del bon acolliment de la primera edició, s’ha decidit continuar reforçant l’activitat del comerç local a través d’aquesta iniciativa, centrada en fidelitzar les compres de proximitat.
S’han posat en circulació 16.000 noves targetes. Igual que l’any passat, la campanya està dirigida a la ciutadania major de 18 anys de Cornellà. Cada persona pot adquirir la targeta ‘Cornellà Compra a Prop’ per 75 euros i la rep amb un saldo de 100 euros – els25 euros restants els aporta directament el consistori-.
L’Ajuntament de Cornellà destinarà 100.000 euros més, invertint un total de 400.000 euros en aquesta campanya de comerç local. D’aquesta manera, l’aportació municipal al comerç de la ciutat serà de 1,6 milions d’euros.


En aquesta iniciativa, participen tot tipus d’establiments comercials: des de parades dels tres mercats municipals, a botigues de moda, calçat o electrònica; a més de perruqueries i centres d’estètica.

Com funcionen les noves targetes de color gris*?

  • Tot i que pagues 75 €, el saldo de la targeta és de 100 €
  • Pots utilitzar-les a qualsevol dels establiments adherits
  • El termini per fer servir la targeta de color gris és d’un any, fins al 31 de desembre de 2022

Com la puc adquirir?

  • Sol·licita la targeta a la web www.compracornella.cat. També hauràs de triar per quin dels quatre llocs de recollida habilitats et resulta més còmode.
  • Podràs recollir la targeta a lloc indicat a partir de les 24 hores després de la compra, i ja podràs començar a utilitzar-la.

El llistat de comerços està disponible a través de la pàgina www.compracornella.cat

Deixa un comentari