Esports i aire lliure

Posa en marxa els teus propòsits d’any noy i practica el “Vine a fer esport salut”

Començar l’any en bona forma és molt més fàcil amb la programació del “Vine a fer esport salut” que es desenvolupa de manera gratuïta als parcs i places de la ciutat, amb unes deu activitats setmanals i propostes específiques per al primer trimestre del 2022.

El programa presenta un conjunt d’activitats dinamitzades per un tècnic que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà i que ofereix diferents modalitats en funció de les condicions físiques de la ciutadania. Per exemple: Ànim10 (treball cardiovascular i condicionament físic general), Passos a Mils (rutes guiades per diferents barris de la ciutat), la Masterclass saludable a Can Mercader els dissabtes al matí i l’Entrenament Corresolid@ris adreçat a runners de qualsevol nivell. Amb caràcter mensual, hi ha altres activitats com un Entrenament Corresolid@aris especial a l’Estadi, o un Ànim10 especial a la ribera del riu.

Enguany, per controlar l’aforament i complir amb les mesures de seguretat marcades per la Covid-19, caldrà inscripció prèvia a:

ESPORT SALUT

Deixa un comentari